Sink og Covid-19 infeksjon

Oversatt fra flg side:
https://swietylukasz.pl/en/2020/03/20/zinc-and-covid-19-infection/?fbclid=IwAR1q5yNMpzr_E0ZOrB4ozGqbMO1JnabY3k57RyR4XXAuKn5FvHbx0BX2r3g

I en tid har informasjon sirkulert i media: på den ene siden at sink hjelper, på den andre siden at sinktilskudd i løpet av infeksjons-perioden er meningsløs.
For noen dager siden i Polen, er stoffet – klorokin blitt tatt i bruk. Den effektive mekanisme av dette stoffet er basert på transport av sink-ionene inne i cellen.
Viruset er en slags celleparasitt, det har ikke sitt eget stoffskifte, det er helt avhengig av vertsceller.
Det trenger inn i cellene.

Når det gjelder koronavirus, angriper den cellene i luftveiene, f.eks. Lungene, der det begynner å formere seg.
Coronavirus er et RNA-virus. Det betyr at den kopierer sitt eget genetiske materiale – RNA, ved å bruke et replikaseenzym (RNA-avhengig replikase / RNA-polymerase).
Replikasen begynner å produsere flere kopier av viruset. Jo flere virus som formerer seg, jo fler infiserte vertsceller vil vi få.
Massiv immunrespons og cytokin tilstrømning vil forårsake ødeleggelser i lungeceller, noe som er assosiert med dårligere sykdomsforløp og kan føre til pasientens død.

Ved å stoppe virusreplikasjonsprosessen, vil det være mulig å lindre symptomene på sykdommen og redusere dødeligheten. Det viser seg at sink hemmer replikas aktivitet.
Et hinder for sinkens virkning, er problemet med inntrengningen av sink i cellen. Det som trengs, er et stoff som får sink til å overføres fra det ytre miljøet til cellen til dets indre, hvor viruset potensielt kan replikeres.

Disse stoffene er såkalte ionoforer, og deres funksjon er å transportere ioner gjennom cellemembranen.

Ionoforer inkluderer hydroksyklorokin og klorokin. og deres funksjon er å transportere ioner gjennom cellemembranen.

Hydroxychloroquine (det kommersielle navnet er Plaquenil eller Quensyl, vellykket brukt i Korea) og klorokin (det kommersielle navnet er Arechina, nylig registrert i Polen), tilhører stoffer som potensielt kan bekjempe coronavirus.
I Korea har hydroksyklorokin alltid blitt gitt til pasientene sammen med sink – gode behandlingsresultater og reduksjon i dødelighet er rapportert.

I Polen vil klorokin bli administrert på sykehus, mens Plaquenil (hydroksyklorokin) er tilgjengelig på apotek. Husk at det også har bivirkninger, før du tar dette legemidlet. Det kan påvirke ledningen i hjertet (såkalt QT-intervall), derfor bør avgjørelsen om å ta stoffet tas av legen under hensyntagen til alle behandlingsformer og andre medisiner som er tatt, med EKG-kontroll.

Hydroksyklorokin er mindre giftig enn klorokin, men ved kortvarig bruk (flere dager) under en akutt infeksjon, er forskjellene i toksisitet sannsynligvis ikke veldig signifikante. Ved sink – det er ikke kjent hvilke doser som skal brukes og til hvem eller om tilskudd i det hele tatt er nødvendig.
Imidlertid er det vanligvis ikke kjent om pasienten har tilstrekkelige nivåer av sink i kroppen. I følge forskning forekommer sinkmangel ganske ofte, derfor virker tilskudd å være en rasjonell tilnærming.

Tegn på sinkmangel:
– tørr hud, dårlig tilstand i håret og neglene (i mangel av andre problemer, f.eks. Med skjoldbruskkjertel eller jernnivå),
– forverret sårheling,
– svekket immunitet, en historie med harde infeksjoner,
– hormonelle lidelser, f.eks. Lavt testosteron,

Årsaken til sinkmangel kan også være en overdreven belastning av tungmetaller i kroppen. Den største mengden sink i kostholdet finnes i matvarer fra animalsk kilde, derfor bør folk som har vært på vegetarisk eller vegansk kosthold i lang tid, supplere sink.

Zinktilskudd i løpet av den smittsomme perioden er ikke en feil. Sink kan overdoseres, men bare ved å ta veldig høye doser i lang tid. Kortsiktig sinktilskudd, selv ikke hos mennesker med normale sinknivåer, har ikke negativ innvirkning på helsen, og kan i tillegg støtte immunforsvaret, som i stor grad avhenger av at sinknivået i kroppen fungerer.

De nevnte ionoforene inkluderer også bemerkelsesverdige naturlige stoffer, blottet for toksisitet, slik som:
– quercitin (planteflavonoid, som finnes i mange frukt og grønnsaker) – støtter immunforsvaret og øker effektiviteten av behandlingen av virusinfeksjoner,
– fosfatidylkolin (et fosfolipid som bygger cellemembraner, inneholdt i lecitin) – nødvendig for riktig arbeid i nervesystemet, mitokondrier, immunforsvaret og hjelper også til å avgifte kroppen.

For å oppsummere: sink er et element som hemmer multiplikasjonen av coronavirus, det er verdt å vurdere tilskudd.

Legemidler som brukes til å bekjempe infeksjon i coronavirus bruker sink-mekanismen som kommer inn i cellen. Også bruk av naturlige stoffer, som virker på samme måte som klorokolin og hydroksyklorokolin, kan være et ekstra våpen i kampen mot infeksjoner.

Kommentarer:

Så konklusjonen med det jeg har skrevet om tidligere, blir oftere og oftere bekreftet.

3 internasjonale studier, sier nå at karenstiden er redusert i gjennomsnitt fra 20 til 6 dager ved bruk av Plaquenil i kombinasjon med Azitromax. (malariamiddel og antibiotika pga bakteriell lungebetennelse).

C-vitamin KAN hjelpe transporten av sink inn i cellene, for å begrense RNA-replika.

Jeg mener at god forebygging av virusinfeksjon inkluderer følgende:

HVER DAG:

Vitamin C: 3,000 mg (3 gram), eller mer fordelt utover dagen.
Vitamin D3: 2,000 IU daglig. (Start med 5,000 IU/dag i to uker, reduser så til 2,000)
Magnesium: 400 mg daglig (i citrate, malate, chelate, eller chloride form)
Zinc: 20 mg daglig
Selenium: 100 mcg (mikrogram) daglig

HUSK HÅNDVASK OG ANTIBAC.

Hvis du først BLIR syk:

–LIPOSOMAL Vitamin C: 60 ml to ganger pr. dag, totalt 120 ml (24 gram).
-Vitamin D3: 2,000 IU daglig.
-Magnesium: 800 mg hver kveld
-Sink: 20 mg daglig
-Selen: 100 mcg daglig
-1 Fedd rå, hakket hvitløk 3 ganger daglig (svelg med vann)
-Chaga-te 1 kopp om dagen
– Timian-te for å lette tetthet i bryst og løse slim
-Kollodialt sølv 1 ss pr dag

Referanser:

http://orthomolecular.activehosted.com/index.php…

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11453107

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11396616

https://youtu.be/Oy4AJP8nAPg