Om Oss

Vi er tre personer som driver et lite hobbyforetak, som holder til på Vinterbro. All brygging og produksjon foregår i rene lokaler og vi har alle erfaring fra helsekostbransjen, eller som naturterapeuter.

På våre sider finner du rikelig informasjon om bl.a. Chagasoppen; innholdsstoffer og dets virkninger,historiske betydning og måter å benytte den på.

Vi høster vill Chaga fra skogen på østlandet og indre norske strøk, fri for forurensning. Vi behandler både soppen og naturen med respekt og omtanke. Vi er opptatt av å bevare vår flora og fauna, og vise hensynsfullhet og ydmykhet for dens rikdom og muligheter…

Ingen av våre Chaga-produkter har vært igjennom moderne fabrikkering, men er høstet, behandlet og pakket skånsomt og hygienisk, uten bruk av moderne redskaper eller remedier.

Betal på en enkel og sikker måte

Opprett en konto og koble til et betalingskort, så beskytter PayPal opplysningene dine – og du behøver ikke å skrive inn kortnummeret ditt hver gang du handler.

Ønsker du ikke å opprette en Paypal-konto, kan du også betale med Vipps.
Regn ut summen du handler for og legg til kr 55,-, standard frakt. Vipps til: 569911 og send en mail til post@rettfranaturen.no med flg info: Hvilke varer du bestiller, beløp og tidspunkt for når du vippset.

PayPal Acceptance Mark

 

Vi sender overalt i Norge med A-post,
uansett størrelse på forsendelse, for kun kr. 55,-

Europa: NOK 270,-

Innpakking:

Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å pakke i gjenbrukbart materiale. Det vi si at om du får pakken din i en gammel kaffe-kartong, isboks, eller annet, så er dette med hensikt og for å spare litt søppelforbruk.