Om Aina

Jeg heter Aina og jeg har jobbet med Rettfranaturen.no som et hobbyforetak i mange år.

Jeg har en genuin interesse for naturprodukter og alternativ terapi.

Min historie er lang, med feilbehandling av norsk helsevesen, jeg har vært helseflyktning hvor jeg har betalt for egen behandling i utlandet, samt at jeg har opplevd mangeårig arroganse og feilmedisinering i Norge.

Den gang jeg begynte å stole på min egen intuisjon og tok egne avgjørelser, fremfor å forvente hjelp fra andre, begynte ting å snu i livet mitt. Jeg byttet ut medisiner med naturmedisiner. (Ikke anbefalt for andre uten legens velsignelse). Jeg fikk bedre helse, ble lykkeligere og mer tilfreds. Men dette har kostet.

Det har tatt flere år med utdannelse og kurs for å forstå kroppens funksjoner, hjernens underlige sinn, og jeg har lært meg teknikker og brukt åndelige krefter. Min barndoms samiske urkraft har kommet tilbake og jeg bruker nå min tid på å fokusere riktig i livet og hjelpe andre med det samme.

Samfunnet er preget av mye overflatiske tanker og man har ikke lenger tid til å ta ansvar for sin egen helse. Man overlater ofte avgjørelser til andre og håper å finne raske løsninger.

Som utdannet alternativ terapeut med grunnfag i medisin i bunn, har jeg grunnlaget for å gi råd og hjelpe mennesker å finne løsninger i livet.

For å se hva jeg kan tilby av alternative tjenester og lese hva det dreier seg om, klikk på hvert enkelt tema under:

  • Psych-K Psykologisk Kinesiologi (Endre tankemønstre og finne løsninger)
  • Tarotlesning (Enkel tarotlegging med Aleister Crowleys Tarotdekk)
  • Pendulering (Bruk av pendel for å finne underbevisste svar)
  • Øreakupunktur (Lett behandling av somatiske plager)
  • Matintoleransetesting (IgG og IgA kapillærprøver i blod for testing av intoleranser og ikke allergier)
  • Hårmineralanalyser (Finne mineralbalansen i kroppen for gjennomsnittlig de siste 3 måneder)
  • Vitamin/mineralterapi (Rådgivning i hva slags vitaminer/mineraler man kan ta for bedre helse)
  • Urterådgivning (Hvilke urter/sopp kan brukes i hvilke sammenhenger)
  • Salg av hjemmelagede naturprodukter

Jeg jobber ikke for pengenes skyld, fordi dette blir man ikke rik av.
Disse tjenestene er ikke noe jeg tar betalt for, siden jeg ikke jobber fast med det. Men om man ønsker å ta prøver, eller bruker materialer til f.eks. prøvetaking, ønsker jeg betalt for dette (Matintoleransetester, hårmineralanalyser, osv. Priser etter avtale).

Siden dette ikke er mitt levebrød, er mitt ønske at de som føler de får hjelp, eller ønsker å gi noe for min tid, velger selv hva de vil gi for dette. Jeg setter pris på anerkjennelse i form av f.eks. røkelse, lys, vegansk mat, urter, naturprodukter, vin, eller bare et smil. 🙂