Jeg kan tilby

For å se hva jeg kan tilby av alternative tjenester og lese hva det dreier seg om, klikk på hvert enkelt tema under.

Disse tjenestene er ikke noe jeg tar betalt for, men om man ønsker å ta prøver, eller bruker materialer til f.eks. prøvetaking, ønsker jeg betalt for dette (Matintoleransetester, hårmineralanalyser, osv. Priser etter avtale).

Siden dette ikke er mitt levebrød, er mitt ønske at de som føler de får hjelp, eller ønsker å gi noe for min tid, velger selv hva de vil gi for dette. Jeg setter pris på anerkjennelse i form av f.eks. røkelse, lys, vegansk mat, urter, naturprodukter, vin, eller bare et smil. 🙂

  • Psych-K Psykologisk Kinesiologi (Endre tankemønstre og finne løsninger)
  • Tarotlesning (Enkel tarotlegging med Aleister Crowleys Tarotdekk)
  • Pendulering (Bruk av pendel for å finne underbevisste svar)
  • Øreakupunktur (Lett behandling av somatiske plager)
  • Matintoleransetesting (IgG og IgA kapillærprøver i blod for testing av intoleranser og ikke allergier)
  • Hårmineralanalyser (Finne mineralbalansen i kroppen for gjennomsnittlig de siste 3 måneder)
  • Vitamin/mineralterapi (Rådgivning i hva slags vitaminer/mineraler man kan ta for bedre helse)
  • Urterådgivning (Hvilke urter/sopp kan brukes i hvilke sammenhenger)
  • Salg av hjemmelagede naturprodukter