Helsedrikk oppskrift, 3 liter

Jeg lager for 3 dager om gangen, siden destillatoren min produserer 3 liter om gangen. 1 liter er til en dags forbruk og 3 dager er vel det jeg beregner at drikken tåler å stå i kjøleskap uten å bli dårlig.

Først må man ha destillert vann.
Det kan man lage selv, med en destillator.
Jo flere ganger man destillerer vannet, jo mindre ioner og organiske stoffer er igjen i vannet.
Hensikten med destillert vann, er at dette vannet er dødt, fritt for tungmetaller, mineraler, bakterier og slaggstoffer. I tillegg har destillert vann høy elektrisk motstand og endrer polene i cellene, som man antar at kan virke «magnetiske» og hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer.
Destillator kan man kjøpe på ebay, f.eks: søk her.

Etter å ha laget tre liter destillert vann, er det viktig at dette ozonbehandles. Grunnen er at ozon desinfiserer vannet (igjen) og skaper oksygen.
Ozon er i utgangspunktet en giftig gass, men etter 20 minutter omdannes dette til oksygen. Det vil da si at man får en 100% ren vannkilde rik på oksygen.
Oksygen hjelper cellene med regenerasjon og kan gi kortvarig økt energi.
For å opprettholde oksiderende forhold bør drikkevannet ha minst 70 % metning av oksygen, grunnvann har ofte alt for lite, noe som kan medføre bakterievekst og surt vann.
Det holder å ozonbehandle vannet i 15 minutter, for så å la det stå i 20 minutter, deretter tappes dette på flasker som tåler kullsyre og mineraler. (Helst glass, men jeg bruker PET-flasker).
Ozongenerator kan man også bruke til å rense spa-bad og den kan også fjerne lukt og bakterier fra alt fra bilinteriør, til kofferter og klesskap.
Mspa har en rimelig ok generator, som kan kjøpes her.

Her er tre flasker som inneholder rent vann, klar til å tilsettes diverse remedier.
Grunnen til at disse flaskene ikke er helt fulle, er fordi jeg tar av ca 3 dl. som jeg putter i en blender, for å lage en miks som tilsettes flaskene senere.

Her er 3 dl av det behandlede vannet i blenderen, klar for å tilsettes diverse preparater, se videre:

Først putter jeg oppi 3 ss solsikkelechitin.

Lechitin er viktig, fordi den gjør alle bestanddeler fettløselige og gjør at alt fra aminosyrer til tinkturer blander seg godt.

Jeg bruker lechitin fra solsikke, fordi det meste av soya er genmanipulert.

Så putter jeg oppi 6 tabletter Amino Tabs. I utgangspunktet tenkte jeg å kun ha i de tre aminosyrene i Glutathion (L-cysteineL-glutamic acid, og glycine), men siden et fullspektret aminosyretilskudd også inneholder glutathion, bruker jeg disse. 2 tabletter er en dagsdose som jeg da ganger med 3 dager.
Aminosyrene hjelper til med å bygge opp cellene og bidrar til restitusjon.

Så putter jeg oppi 3 ss collodialt sølv. Det er viktig at det er av god kvalitet og denne jeg bruker kjøper jeg i Sverige og den inneholder ca 10 mg sølvioner pr. liter.
Sølv har en kraftig antibiotisk effekt uten at det skader den naturlige floraen nevneverdig.
Søk på kollodialt sølv + borrelia gir mange treff, se selv.

Av de eteriske oljene jeg har funnet, er det oreganoolje og et par andre som utmerker seg best i behandling mot flåttbåren sykdom.
For å ikke blande inn for mye forskjellig uten å vite hva de gjør, valgte jeg oreganooljen i denne drikken.
Det viser seg også at oregano er effektiv mot biofilm, noe som oppstår da spirochetene (bakteriene) forsøker å gjemme seg mot behandlingen.
Jeg bruker 6 dråper til 3 liter. Det er sikkert mulig å øke etter hvert, men jeg ville startet med 3 dråper, dvs 1 dråpe pr. liter.
Studier her.
Litt mer om eteriske oljer her.

Teasel Root, altså kardeborre-tinktur er helt essensielt i naturlig behandling av borrelia. Teasel Root har vist seg å kunne frigjøre spirocheter fra skjelett og vev der bakteriene gjemmer seg. Dvs. at urten er helt essensiell i kombinasjon med bakteriedrepende stoffer (f.eks. antibiotika/sølvvann m.m.) for å «lokke» bakteriene frem.
Jeg bruker 45 dråper i 3 liter, dvs 15 dråper pr. dag.
Les en historie her.

Da var det klar for å kjøre vidundermiksen i blenderen.
30 sekunder på maks hastighet er nok.
Lechitinen løser seg opp og gir en beige, kremet farge.

Siste hånd på verket er å putte denne miksen i en ultralydvasker.
Hvorfor? Jo, fordi vibrasjonene i ultralydapparatet gjør at de minste molekylene i blandingen frigjøres og fører til at kroppen tar det direkte opp i cellene.
Lechitin er et hjelpemiddel og det er også ultralydapparatet.
Jeg har blandingen i ultralydvasker i ca 5 minutter.

Til slutt ser blandingen slik ut. Den er kremet og litt tykk.

Denne blandingen fordeler jeg på de tre flaskene med vann i fra før.
Til slutt har man 3 liter ferdig drikke, som kan nytes de neste tre dagene.
Sett blandingen i kjøleskap og drikk en flaske fordelt utover dagen.

Voilà.
3 liter deilig oreganosmakende helsedrikk!

Har du ikke muligheten til å lage dette hjemme selv, kan jeg være behjelpelig med å lage det sammen med deg her hos meg.
Jeg sender ikke og du må komme hit og ha med egne flasker. Du må betale for det jeg bruker og tiden det tar og du må være med på prosessen selv, for jeg kan ikke selge dette som noen ferdig drikk.
Jeg kan også holde et «kurs», men da er jeg avhengig at 2-5 personer melder seg på.
Pris på et kurs, hvor du får med din egenproduserte drikk for 3 dager, er kr. 800,- pr. pers. inkl. råvarene. Send en mail, for spørsmål ang. kurs.

Jeg fraskriver meg alt ansvar for denne drikken og eventuelle bivirkninger som kan oppstå. Man må selv sjekke at man tåler og er i stand til å bruke preparatene.
Oreganoolje er ikke beregnet på innvortes bruk og sølvvann er heller ikke godkjent som kosttilskudd i Norge.


Tilskudd som kan virke behjelpelig på tilstander i kroppen, som betennelser, immunstyrking, fordøyelse, søvn, osv:

Morgen:
Multivitaminer, 1000 mg ester-C, NBG betaglukaner, enzymkompleks, 400 mg magnesium, D-vitamin.

Kveld:
B-kompleks, 400 mg magnesium, probiotika, omega3.